Waar kunnen wij jou bij helpen

Verwarming

Heeft u een nieuwe CV-ketel nodig of wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming laten aanleggen of een (design)radiator laten ophangen dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij leveren diverse merken CV-ketels zoals Vaillant en Remeha. Maar ook voor installatie en onderhoud van andere merken kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld een zone regeling, zodat u de verwarming in iedere ruimte apart kunt bedienen dan kunnen wij dit ook voor u leveren.

Warmtepompen

Bij een warmtepomp heeft u de mogelijkheid om voor een hybride of all electric oplossingen te kiezen. Afhankelijk van uw wensen, de warmtevraag, uw woning, isolatie en welke energiebesparende maatregelen al zijn toegepast, wordt er gekeken naar een juist advies op maat. Dit zou kunnen betekenen dat een hybride oplossing of een all electric oplossing interessanter is voor u. Bij hybride werkt de warmtepomp nog samen met uw cv-ketel. De warmtepomp (bodem-of luchtgebonden) verwarmt in de winter en kan koelen in de zomer. De hr-ketel levert warm water en springt bij als het extreem koud is. Zo leveren de warmtepompen volop comfort, terwijl u bespaart op uw energiekosten. Bij all electric oplossingen maakt u helemaal geen gebruik meer van een cv-ketel. De warmtepomp haalt de energie uit de lucht of de grond en werkt samen met een boiler-of buffervat om op die manier dezelfde comfort te leveren als uw cv-ketel. U bespaart nu echter op uw energierekening en vermindert de CO2-uitstoot aanzienlijk.

Sanitair

U kunt bij ons terecht wanneer u de badkamer of toilet wilt laten renoveren. Wij leveren en installeren het sanitair. Wij kunnen ook de werkzaamheden daar omheen plannen. Wij hebben de afgelopen jaren al hele mooie badkamers en toiletten mogen renoveren. Wij werken samen met verschillende showrooms waar u het sanitair uit kunt zoeken.

Gas

Ook voor het veilig en deskundig uitvoeren van uw werkzaamheden aan gasinstallaties kunt u op ons rekenen. Wij kunnen uw gasleiding afpersen en controleren.

Ventilatie

Voor een gezond huis is het belangrijk om goed te ventileren. Wij kunnen u adviseren bij de juiste ventilatieoplossingen zoals een mechanisch ventilatiesysteem. Ook voor het installeren en het onderhoud van mechanische ventilatiesystemen kunt u bij ons terecht.

Loodgieterswerk

Voor het aanleggen van een nieuwe riolering of waterleiding kunnen wij vanuit de kruipruimte tot aan het dak deze werkzaamheden voor u verrichten. Reparaties of aanpassingen aan uw bestaande installatie kunnen wij ook voor u uitvoeren. Bijvoorbeeld het aanleggen van een buitenkraan, leidingwerk voor een nieuwe keuken etc.

Benieuwd naar de kosten?

Een kleine impressie van ons werk

goed om te weten

– Wij zijn lid van Techniek Nederland
– Wij zijn een erkend installatiebedrijf

-Wij zijn CO gerectificeerd

– Wij zijn erkend installateur van o.a. Vaillant en Remeha

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

ro_covrij_m_cmyk